Wil je als trouwe opera- en/of balletfan altijd op de plaatsen van je keuze kunnen rekenen? Dan is een abonnement de meest uitgelezen formule. Opgelet: omwille van COVID-19 werd ons komende seizoen voorlopig nog niet aangekondigd, en werd ook de abonnementenverkoop nog niet opgestart. Maar geen zorgen: als abonnee blijf je het recht op je huidige plaats en je voorrang op de losse kaartverkoop behouden. Van zodra we meer weten, brengen we je op de hoogte.

Nieuwe abonnementen bestellen kan voorlopig nog niet owv COVID-19. Was je al abonnee? Geen zorgen: je blijft je plaatsje behouden tot we de abonnementverkoop terug opstarten. 

Online

Online je abonnement kopen is heel makkelijk. Bovendien heb je alles zelf in de hand: van de prijscategorie in elke zaal tot de stoel die jij wil. En met onze abonnemententool wordt kiezen nóg gemakkelijker: op basis van enkele parameters kies je meteen het abonnement dat bij jou past.

Bestel je abonnement nu online!

Bij het bespreekbureau

Word je liever persoonlijk verder geholpen? Dan kan je terecht bij onze bespreekbureaus in Antwerpen en Gent binnen de openingsuren. Opgelet: in juli en augustus zijn de bespreekbureaus enkele weken gesloten. De openingsuren vind je hier.

contacteer onze bespreekbureaus

Voorrang voor Vrienden

Vrienden van Opera Vlaanderen en Ballet Vlaanderen (indien ze lid zijn voor het lopende seizoen) krijgen steeds enkele dagen voorrang bij het bestellen van een abonnement.

ontdek de voordelen van Vriend-zijn