Momenteel zijn er geen abonnementen meer te koop. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over abonnementen in seizoen 2019-2020. Dit zal bekend gemaakt worden eind april/begin mei.

Ruilen van abonnementsplaatsen

Past een datum van een voorstelling uit je abonnement je niet? Dan kan je als abonnee tot tweemaal toe je kaarten ruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie, afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit kan alleen met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de betreffende voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaal je € 5 per geruilde kaart.

Ruilingen via e-mail worden niet aanvaard: neem hiervoor rechstreeks contact op met onze bespreekbureaus, telefonisch op 070 22 02 02 of ter plaatse.

Contacteer onze bespreekbureaus

Kaarten doorverkopen

Indien een datum van je abonnement je echt niet past en je kan ook niet ruilen naar een andere voorstelling, dan kunnen wij ook proberen je kaarten door te verkopen, uiteraard zonder enige garantie. Breng dan je kaarten bij ons binnen en informeer na afloop van de voorstelling of je kaarten zijn verkocht of niet. Als je kaarten verkocht zijn, ontvang je het betaalde bedrag (-10% handlingskosten) cash.

Contacteer onze bespreekbureaus