Ben je al abonnee? Mooi, vanaf 2 mei (1 mei voor wie Vriend was voor april 2015) start onze abonnee-verlengperiode. Je kan dan je huidige abonnement verlengen voor volgend seizoen (en je plaatsen behouden). Wijzigen (andere plaatsen binnen hetzelfde abonnement), overstappen van abonnement, of je abonnement opzeggen, kan ook.

Online

Je abonnement verlengen kan iedereen eenvoudig en gemakkelijk online: doorloop de eenvoudige stappen van de bestelprocedure en rond meteen ook de betaling af. In plaats van online te betalen kan je ook kiezen voor de optie ‘betalen via overschrijving’.

Eerste hulp bij online wijzigen

Raak je niet meteen wijs uit de onlineprocedure, bekijk dan dit korte instructiefilmpje. Dan ben je meteen klaar om aan de slag te gaan.

Bij het bespreekbureau

Word je toch liever persoonlijk verder geholpen? Dan kan je uiteraard bij onze bespreekbureaus in Antwerpen en Gent terecht tijdens de openingsuren.

contacteer onze bespreekbureaus

Voorrang voor Vrienden

Vrienden van Opera Vlaanderen en Ballet Vlaanderen (indien ze lid zijn voor het lopende seizoen) krijgen steeds enkele dagen voorrang bij het wijzigen van hun abonnement.