Momenteel zijn er geen abonnementen meer te koop. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over abonnementen in seizoen 2019-2020. Dit zal bekend gemaakt worden eind april/begin mei.

Dankzij onze abonnemententool kies je op basis van enkele parameters makkelijk het abonnement dat bij je past. Niet meer bladeren of scrollen, maar meteen een voorstel op jouw maat.


Je betaalt minder

Je hoeft geen reservatie- of verzend­kosten te betalen en geniet bij de meeste formules een korting op de standaardprijzen. Per abonnement loopt je voordeel al gauw op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt standaard 30% reductie, voor wie 26 of jonger is loopt de korting zelfs op tot 50%.
 

Zeker van je (vaste) plaats

In de meeste abonnements formules bent u zeker van uw eigen plaats voor alle voorstellingen in de Opera in Antwerpen of Gent.

 

2 keer gratis ruilen

Wij stellen de abonnementenpakketten voor u samen, dus misschien is er hier en daar wel eens een datum die u niet goed past.
Dan kan u als abonnee twee keer per seizoen en tot maximaal één week voor de voorstelling gratis uw kaarten omruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie. Omruilingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen enkel met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaalt u €5 per ticket. Ruilen kan pas vanaf de start van de losse kaartverkoop.

Extra voordelen exclusief voor abonnees


Een gratis cd met de hoogte­punten van het opera- en balletseizoen.
 

Een keer per seizoen doen onze culturele partners Vooruit, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke, De Centrale en NTGent (in Gent) en AMUZ, Toneelhuis en Antwerp Symphony Orchestra (Antwerpen) u een kortingaanbod. Houd hiervoor uw mailbox of magazine in de gaten.


Als abonnee krijgt u bij één voorstelling uit uw abonnement een gratis (pauze)drankje.

Een ontdekkingsbon: opera-abonnees krijgen éénmalig korting op een balletvoorstelling en omgekeerd.

 

Een chocoladecadeau bij een aankoop bij onze chocoladepartner Joost Arijs.

 

Een heel jaar lang verwennen wij je met extra voordelen van partners die je het leven aangenamer kunnen maken: van een museumbezoek, tot mode, wijn of een aanbod van één van onze mediapartners.

De voordelen die je niet bij je abonnementenpakket vindt, krijg je later in het seizoen bij elke editie van het magazine Insight, dat vier keer per seizoen bij jou in de bus valt. Hou het in de gaten.