Er zijn verschillende abonnementsformules: klein (vanaf 3 voorstellingen) of groot, een reeks uitsluitend in het weekend, of net op weekdagen, enkel opera of ballet, of een abonnement samen met een andere culturere instelling... Het kan! Ontdek ze binnenkort allemaal.


Je betaalt minder

Je hoeft geen reservatie- of verzend­kosten te betalen en geniet bij de meeste formules een korting op de standaardprijzen. Per abonnement loopt je voordeel al gauw op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt standaard 30% reductie, voor wie 26 of jonger is loopt de korting zelfs op tot 70%.
 

Zeker van je (vaste) plaats

In de meeste abonnements­formules ben je zeker van je eigen plaats voor alle voorstellingen in de Opera in Antwerpen of Gent.

 

2 keer gratis ruilen

Past een datum van een bepaalde voorstelling je niet? Dan kan je als abonnee twee keer per seizoen gratis je kaarten omruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie. Ruilingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen enkel met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaal je € 5 per ticket.
 

8 voordelen exclusief voor abonnees


Een gratis cd met de hoogte­punten van het opera- en balletseizoen.
 

Een podiumhopper waarmee u korting krijgt bij onze collega’s: Vooruit, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke en NTGent (Gent) en Toneelhuis, deFilharmonie en AMUZ (Antwerpen).


NIEUW! Als abonnee krijgt u bij één voorstelling uit uw abonnement een gratis (pauze)drankje.
 

Een hotelovernachting tegen een extra voordelig tarief in Lindner Hotel & City Lounge (Antwerpen) of Sandton Grand Hotel Reylof (Gent).

Een ontdekkingsbon: opera-abonnees krijgen korting op een balletvoorstelling en omgekeerd.
 


Een kortingbon van boekhandel Paard van Troje (Gent) of De Groene Waterman (Antwerpen).
 


Een chocoladecadeau (t.w.v. € 15) bij een aankoop bij  chocolatier Neuhaus.
 


Vier keer per jaar ontvangt u gratis het magazine Insight.
 

Deze exclusieve voordelen worden u als abonnee aangeboden door Ballet Vlaanderen en Opera Vlaanderen en onze partners. Sommige extraatjes ontvangt u meteen bij aankoop van uw abonnement, andere later in het seizoen. We zetten alle voordelen voor u telkens op een rijtje in ons magazine Insight. Hou dus zeker altijd het magazine goed in de gaten.