Momenteel zijn er geen abonnementen te koop. Half april 2017 wordt het nieuwe seizoen 2017-2018 op onze website aangekondigd en start onze nieuwe abonnementenperiode.

NIEUW! Dankzij onze abonnemententool kies je op basis van enkele parameters makkelijk het abonnement dat bij je past. Niet meer bladeren of scrollen, maar meteen een voorstel op jouw maat.


Je betaalt minder

Je hoeft geen reservatie- of verzend­kosten te betalen en geniet bij de meeste formules een korting op de standaardprijzen. Per abonnement loopt je voordeel al gauw op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt standaard 30% reductie, voor wie 26 of jonger is loopt de korting zelfs op tot 70%.
 

Zeker van je (vaste) plaats

In de meeste abonnements formules bent u zeker van uw eigen plaats voor alle voorstellingen in de Opera in Antwerpen of Gent.

 

2 keer gratis ruilen

Wij stellen de abonnementenpakketten voor u samen, dus misschien is er hier en daar wel eens een datum die u niet goed past.
Dan kan u als abonnee twee keer per seizoen gratis uw kaarten omruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie. Omruilingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen enkel met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaalt u €5 per ticket. Ruilen kan pas vanaf de start van de losse kaartverkoop.

Extra voordelen exclusief voor abonnees


Een gratis cd met de hoogte­punten van het opera- en balletseizoen.
 

Een podiumhopper waarmee u korting krijgt bij onze collega’s: Vooruit, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke en NTGent (Gent) en Toneelhuis, deFilharmonie en AMUZ (Antwerpen). Vanaf dit seizoen krijgt u dit extraatje eind september digitaal in uw mailbox.


Als abonnee krijgt u bij één voorstelling uit uw abonnement een gratis (pauze)drankje.

Een ontdekkingsbon: opera-abonnees krijgen korting op een balletvoorstelling en omgekeerd.
 


Een kortingbon van boekhandel Paard van Troje (Gent) of 't Stad leest (Antwerpen).
 


Een chocoladecadeau (t.w.v. € 15) bij een aankoop bij  chocolatier Neuhaus.
 

Een heel jaar lang verwennen wij je met extra voordelen van partners die je het leven aangenamer kunnen maken: van een museumbezoek, tot mode, wijn of een aanbod van één van onze mediapartners.

De voordelen die je niet bij je abonnementenpakket vindt, krijg je later in het seizoen bij elke editie van het magazine Insight, dat vier keer per seizoen bij jou in de bus valt. Hou het in de gaten.