Wil je als trouwe opera- en/of balletfan altijd op de plaatsen van je keuze kunnen rekenen? Dan is een abonnement de meest uitgelezen formule. Opgelet: omwille van COVID-19 werd ons komende seizoen voorlopig nog niet aangekondigd, en werd ook de abonnementenverkoop nog niet opgestart. Maar geen zorgen: als abonnee blijf je het recht op je huidige plaats en je voorrang op de losse kaartverkoop behouden. Van zodra we meer weten, brengen we je op de hoogte.

Dankzij onze abonnemententool kies je op basis van enkele parameters makkelijk het abonnement dat bij je past. Niet meer bladeren of scrollen, maar meteen een voorstel op jouw maat. 


Je betaalt minder

Je hoeft geen reservatie- of verzend­kosten te betalen en geniet bij de meeste formules een korting op de standaardprijzen. Per abonnement loopt je voordeel al gauw op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt standaard 30% reductie, voor wie 26 of jonger is loopt de korting zelfs op tot 50%.
 

Zeker van je (vaste) plaats

In de meeste abonnements formules ben je zeker van je eigen plaats voor alle voorstellingen in Opera Antwerpen of Opera Gent.

 

2 keer gratis ruilen

Wij stellen de abonnementenpakketten voor jou samen, dus misschien is er hier en daar wel eens een datum die je niet goed past.
Dan kan je als abonnee twee keer per seizoen en tot maximaal één week voor de voorstelling gratis jouw kaarten omruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie. Omruilingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen enkel met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaal je €5 per ticket. Ruilen kan pas vanaf de start van de losse kaartverkoop.


Een origineel cadeautje om je liefde voor opera en ballet overal mee te dragen. 
 


Als abonnee krijg je bij één voorstelling uit je abonnement een gratis (pauze)drankje.


Een kortingsbon voor een andere voorstelling in ons aanbod.
 

 

Een heel jaar lang verwennen wij je met extra voordelen van partners die je het leven aangenamer kunnen maken: van een museumbezoek, tot mode, wijn of een aanbod van één van onze mediapartners.

De voordelen die je niet bij je abonnementenpakket vindt, krijg je later in het seizoen bij elke editie van het OBV magazine, dat vier keer per seizoen bij jou in de bus valt. Hou het in de gaten.