Bestel nu je tickets voor seizoen 2020-2021!

Wat zijn jouw culturele voornemens in post-coronatijden? Onze suggestie: kom naar een opera- of balletvoorstelling! Vanaf vandaag kan je je tickets kopen, ontdek hier welke verrassingen we de komende maanden voor je in petto hebben. We kijken uit naar je komst!


Boy: verrassend pakkend

Boy is een aangrijpende voorstelling over kindermisbruik en jeugdhulp. De tienjarige Boy wordt weggenomen bij zijn ouders omdat hij daar in een ‘verontrustende situatie’ woont. Enkele rasechte acteurs vertellen samen met ons kinderkoor een bitter verhaal, geregisseerd door Kyoko Scholiers. Joris Blanckaert staat in voor de muzikale leiding en de compositie, HERMESensemble zorgt voor de uitvoering ervan.

Koop je tickets voor Boy

Der Silbersee: verrassend onbekend

Der Silbersee, de jazzy opera van Kurt Weill, zal je van je sokken blazen. Sterregisseur Ersan Mondtag viel al in de prijzen met  Der Schmied von Gent en vertolkt nu een grimmig sprookje dat zich afspeelt rond een magisch meer. Der Silbersee is theater en opera ineen, met acteurs Benny Claessens en Marjan De Schutter, die onlangs nog in de tv-reeks Albatros schitterden. We geven je graag een kleine sneak peak van de magistrale decors — dit wordt dé ontdekking van komend seizoen.

Koop je tickets voor Der Silbersee

Giselle: verrassend actueel

Giselle is een visueel spektakel met decor en kostuums van Oscarwinnaar Tim Yip. In 2016 pakte de Brits-Bengaalse choreograaf Akram Khan iedereen in met dit romantisch sprookje over liefde en verraad, waarin de onvoorwaardelijke liefde de verlossing brengt. Khan maakt van deze balletklassieker een hedendaagse parabel over gastarbeiders en migranten. Tijdloos en brandend actueel tegelijkertijd!

Koop je tickets voor Giselle

Nog meer verrassingen

Bovenop al dat moois kan je vanaf nu ook voor deze producties je tickets bestellen:

Wil je graag meerdere voorstellingen bundelen? Kies voor een abonnement! Je bent zeker van je plaatsje en je betaalt een scherpe prijs.

ontdek onze abonnementen

seizoen 2021-2022