FAQ coronavirus: een antwoord op al je vragen

Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben wij het besluit genomen om alle voorstellingen en evenementen te annuleren tot eind december 2020. Heb je vragen over de gevolgen hiervan? Hieronder vind je het antwoord op veelgestelde vragen.

Ik heb tickets voor een geannuleerde voorstelling. Wanneer ontvang ik informatie over de terugbetaling?

Wij contacteren alle tickethouders zo snel mogelijk met alle informatie omtrent de terugbetaling. Heb je die niet ontvangen? Neem dan zeker contact op met het Bespreekbureau op info@operaballet.be. We helpen je graag verder.

 

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de plannen?

Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je ons nieuws als eerste. Je kan uiteraard ook onze socialmediakanalen en website in de gaten houden - ook via die weg brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.

 

Ik ben abonnee. Hoe zit het met mijn plaatsje?

Uiteraard kan ook de abonnementenverkoop voorlopig nog niet starten. Maar geen zorgen: het recht op je huidige plaats blijft gewoon behouden wanneer we de abonnementenverkoop zullen opstarten. Je blijft als abonnee en als Vriend je reguliere voorrang op de losse kaartverkoop behouden.

 

Kan ik Opera Ballet Vlaanderen en zijn artiesten steunen in deze moeilijke tijd?

Natuurlijk kan dat. Je vindt hier een overzicht van de verschillende manieren om je steentje bij te dragen. 

 

Mijn cadeaubon van Opera Ballet Vlaanderen vervalt. Wat nu?

Geen nood. Elke cadeaubon die voor 31 december 2020 vervalt, kan je gratis twee jaar verlengen. Dat doe je door een nieuwe bon te bestellen, maar het nummer van je oude bon in te geven als betaalwijze. Uiteraard kan je ook altijd terecht bij onze bespreekbureaus om je bon te verlengen.  

 

Ik heb nog een andere vraag. Wat doe ik?

Die beantwoorden we graag! Contacteer ons bespreekbureau op info@operaballet.be of op 070 22 02 02 (van dinsdag t.e.m. vrijdag tussen 13u en 18u). Vanaf 8 september zijn onze bespreekbureau's ook weer open op dinsdag en donderdag in Antwerpen, en op woensdag en vrijdag in Gent, telkens van 13u tot 18u.