Geef een onvergetelijke avond bij Opera Ballet Vlaanderen cadeau

Wil je iemand een onvergetelijke avond bezorgen? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau met inhoud? Een cadeaubon van Opera Ballet Vlaanderen is een origineel en stijlvol geschenk.

Daarmee geef je een opera-, ballet- of vonkvoorstelling of een concert cadeau. Je kan zelf het bedrag op de bon bepalen volgens je eigen budget.

Weet je zelf niet goed welke voorstelling te kiezen? Onderaan deze pagina lichten we al een paar publieksfavorieten toe die bij iedereen in de smaak zullen vallen. 

Hoe werkt het?

Een opera of ballet schenken voor de feestdagen is a piece of cake!

  • Kies via de knop hieronder het bedrag dat je wil geven.
  • Print de bon af thuis of laat hem opsturen naar je thuisadres. Je kan 'm ook ophalen aan ons bespreekbureau.
  • That's it! Je hebt jouw cadeaubon besteld.

Bestel hier jouw cadeaubon >


Onze gouden tips van dit seizoen

La bohème - Opera

La bohème (Giacomo Puccini) werd zelden beter verbeeld dan door regisseur Robert Carsen. Vanaf 10 december keert één van onze paradeproducties – na een wereldwijde zegetocht – terug naar Antwerpen en Gent! Het winterse verhaal van de vier jonge levensgenieters en hun liefjes, hun liefde en leed, blijft na zoveel jaren nog steeds het publiek ontroeren.

Lees meer over La bohème >

Noetic / Le Sacre du printemps - Ballet

In deze double bill van Noetic (Sidi Larbi Cherkaoui) en Le Sacre du printemps (Pina Bausch) zien we twee prachtige balletten. In Noetic onderzoekt Cherkaoui de instinctieve impuls, eigen aan de mens, om elk detail van zowel de innerlijke leefwereld als de uiterlijke kosmos in structuren te vatten én tegelijk de wil om er steeds uit los te breken. Pina Bausch creëerde op haar beurt met haar overweldigende versie van Le Sacre in 1975 een ijkpunt in de dansgeschiedenis: een universeel ontroerend en nooit geëvenaard meesterwerk.

Lees meer over Noetic / Le Sacre du printemps >

Così fan tutte - Opera

Zoek twee onafscheidelijke liefdesparen. Stuur de mannen naar de oorlog – maar niet heus. Laat ze vermomd terugkeren en elkaars geliefde verleiden. Wedden dat het lukt? Nee, dit is geen trailer voor een zoveelste realityshow, maar de centrale opzet van Così fan tutte, de laatste samenwerking tussen Lorenzo Da Ponte en Wolfgang Amadeus Mozart.

Lees meer over Così fan tutte >

C(H)ŒURS 2022 - Opera

Alain Platel choreografeerde in 2012 het Koor van het Teatro Real en tien dansers van les ballets C de la B in een geëngageerde voorstelling op muziek van Verdi en Wagner. De voorstelling werd een triomf en een mijlpaal in het genre. Samen met de dansers, het Koor en het Orkest van Opera Ballet Vlaanderen onderzoekt Platel nu in deze nieuwe versie hoe de wereld er anno 2022 uitziet.

Lees meer over C(H)ŒURS 2022 >