Gezocht: je eerste liefdesverhaal

Wat weet je nog over je eerste liefde? Waar heb je voor het eerst iemand gekust? Was dat je eerste liefde? Wat heb je altijd willen zeggen aan je eerste liefde en heb je nooit gedaan? Welke plaats associeer je met je eerste liefde? Vertel het ons - en zie je verhaal binnenkort in een voorstelling terug!

Theatermaker Inne Goris maakt in seizoen 2020-2021 de muziektheatervoorstelling Ophelia. Ze gebruikt daarbij het gegeven van de eerste liefde als inspiratiebron. Wat doet de eerste liefde met een mens? En dit ongeacht sekse, cultuur, klasse, taal of religie? 

Daarom vragen we zoveel mogelijk inwoners van Antwerpen en Gent naar het verhaal van hun eerste liefde. Je verhalen zullen later in Ophelia verwerkt worden en/of een eigen plek krijgen in een parallelle tentoonstelling aan de voorstelling. Vertel ons je verhaal, schrijf het neer, neem het op of kom langs en fluister het in ons oor. Hang het aan de grote klok of stop het in een klein doosje. We openen het voorzichtig, beloofd.

Mail je verhaal voor Valentijn, 14 februari 2020 naar opheliaantwerpen@hetpaleis.be (inwoners Antwerpen) of opheliagent@lod.be (inwoners Gent) of breng het binnen bij een van de drie theaterhuizen. Vermeld hierbij je leeftijd, beroep, woonplaats, telefoonnummer en mailadres. En wie weet zie je jouw verhaal binnenkort in de voorstelling!

Inspiratie nodig?

Wil je graag meedoen, maar heb je geen idee wat je moet vertellen? Met deze vragenlijsten helpen we je op weg.