Kom de feestdagen vieren in stijl!

Op zoek naar een avondje uit tijdens de feestdagen? En wil je dat graag in stijl doen? Dan zit je goed bij ons! Er staan rond Kerst en nieuw een heleboel activiteiten op het programma om je feestdagen nòg meer kleur te geven. À bientôt!

OPERA: Les Pêcheurs de perles

Theatercollectief FC Bergman, bekend van hun monumentale decors, gaan aan de slag met een meesterwerk van Georges Bizet. Prachtige, ontroerende muziek in een ongelooflijke setting - dat schreeuwt gewoon feestdagen! 
Wil je helemààl het summum beleven van opera in stijl? Kom dan naar de oudejaarsvoorstelling van Les Pêcheurs de perles

Wanneer: 23, 27, 29 en 31 december
Waar: Opera Antwerpen

Koop tickets voor Les Pêcheurs de perles


BALLET: Furioso

Nog wat warmte nodig tijdens de koude wintermaanden? Het verschroeiende drieluik Furioso bedient je op je wenken! Choreografen Trisha Brown, Jeanne Brabants en Meryl Tankard brengen drie flitsende stukken die de verhouding tussen man en vrouw opnieuw op scherp zullen stelllen. Zit je nu al op het puntje van je stoel? Mooi zo!

Wanneer: 19, 20, 21 en 22 december
Waar: Opera Gent

Koop tickets voor Furioso


CONCERT: Nieuwjaarsconcert

Italiaans vuurwerk op het Nieuwjaarsconcert van Opera Ballet Vlaanderen! De flamboyante dirigent Stefano Montanari - herinner je La clemenza di Tito van vorig seizoen - en Francesca Aspromonte, een van dé sterren van de barokscene, zetten de zaal in lichterlaaie, met voetzoekers van Mozart, Bellini, Donizetti en Nino Rota. 

Wanneer: 5 en 6 januari
Waar: Opera Antwerpen (5/1) en De Bijloke (6/1)

Koop tickets voor het nieuwjaarsconcert


CONCERT: A Ceremony of Carols

Wie niet in de kerststemming is na deze avond, laat zich beter even nakijken. Het Kinderkoor van Opera Vlaanderen brengt A Ceremony of Carols van Benjamin Britten, en nieuw werk van Kurt Bikkembergs, coryfee van het Vlaamse koorleven, speciaal geschreven voor onze jonge zangers. Sneeuwt het al? 

Wanneer: 23 en 26 december
Waar: Opera Gent (23/12) en AMUZ (26/12)

Koop tickets voor A Ceremony of Carols


Het ultieme eindejaarscadeau? Onze cadeaubon!

Nog op zoek naar een goed kado voor onder de kerstboom? Wil je graag iemand blij maken, maar laat je hem of haar liever zelf kiezen? 

Onze cadeaubon blijft maar liefst twee jaar geldig, en je bepaalt zelf het aankoopbedrag!

Schenk een cadeaubon