Eindelijk: Live voorstellingen in mei en juni 2021

Na maanden quarantaine en gesloten deuren: eindelijk goed nieuws! We zijn zeer blij mee te delen dat we in mei en juni enkele voorstellingen kunnen aanbieden aan een beperkt publiek. Wat staat er op het programma?

Dedapontetrilogie - Opera Ballet Vlaanderen

Beeld: Yuri van der Hoeven

Einde mei kan je naar de Dedapontetrilogie (Don Juan, Cosi, Nozze) in openlucht in de binnentuin CAMPO Victoria (Gent) en begin juni staat de voorstelling in Antwerpen op de Archipelsite.

Op dezelfde Archipelsite (aan de Korte Slachterijstraat in Antwerpen) hoor je ook enkele solisten van ons orkest aan het werk met ingenieuze bewerkingen van twee van Mozarts mooiste symfonieën tijdens Mozart Intiem.

Fans van Mahler, Schumann en Zemlinsky kunnen hun hart ophalen bij Des Knaben Wunderhorn in Opera Gent met de studenten van de International Opera Academy.

De oorspronkelijk geplande live stream van Mozart Mis in c wordt vervangen door een live versie van dit programma in Opera Gent op dezelfde datum.

Ten slotte stellen we REST voor. REST is een schuilplek midden in de stad in het perystilium van de Gentse opera. De plek is drie weekends lang het decor voor een gevarieerd en avontuurlijk programma in samenwerking met Gouvernement. Op het programma o.a. Femke Gyselinck, Mama's Open Mic, Benjamin Abel Meirhaeghe, Bebe Books en muzikanten van Opera Ballet Vlaanderen. Het volledige programma wordt medio volgende week bekend en dan start  ook de kaartverkoop.

Hou zeker deze pagina in de gaten voor updates in de komende dagen. 

We hopen je snel te zien bij een van onze voorstellingen!

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA