Ontdek ons voorjaar - onder voorbehoud

We hebben voor het voorjaar 2021 zoveel dromen en plannen… Daarvan hopen we er zo veel mogelijk voor een live publiek te kunnen brengen in de komende maanden.

Midden oktober kregen onze plannen voor dit voorjaar vorm en zelfs onze voorjaarsbrochure rolde van de drukpers – de pdf kan je hier bekijken. De tweede coronagolf maakte die toekomst echter plots weer heel onzeker.

Ondertussen zijn we een paar maanden verder en kijken we voorzichtig positief vooruit. 

Tot 13 februari zullen we minstens drie voorstellingen livestreamen: Libertango, Eindelijk 2021 (een feestelijk concert om de start van een beter jaar luister bij te zetten) en Memento Mori. Erg billijk geprijsde kaartjes daarvoor zijn vanaf nu te koop. 

Of wat daarna komt weer voor een live publiek zal kunnen, is nu nog niet duidelijk. Met operatitels als Ariadne auf Naxos, Usher, Dido and Aenas remembered, Werther en Così fan tutte, de balletproducties Palmos en Mea Culpa, concerten, een gloednieuw festival All Arias en een aantal VONK-producties zit het voorjaar op papier eivol. De updates over het programma zul je altijd hier op de website, in je mailbox en op onze social media kanalen terugvinden. We starten telkens pas met de kaartverkoop als we zeker zijn dat we onze plannen kunnen waarmaken. Uiteraard volgen we steeds de geldende overheidsmaatregelen. Ontdek de volledige voorjaarsprogrammering hier ook online.

Abonnementen zijn dit voorjaar niet te koop. Wie in het seizoen 2019-2020 een abonnement had, mag echter gerust zijn: je behoudt je plaatsen uiteraard bij de start van het seizoen 2021-2022. 

We hopen jullie snel meer goed nieuws over onze programmering te brengen. 

We laten jullie niet los!