Ontdek onze online voorstellingen

Omdat onze zalen nog even dicht blijven, brengen wij de muziek en dans graag tot in jouw huiskamer met deze drie livestreams. Als je een kaartje koopt, krijg je een half uur voor het begin een mail met de link naar de voorstelling. Heb je die avond geen tijd? Geen nood, de link blijft twee weken beschikbaar! Jij hoeft dus enkel te klikken en te genieten! Ontdek hier wat we in de aanbieding hebben.


Libertango

08/01/2021
Muziek en dans gaan hand in hand tijdens dit gedanste concert rond het oeuvre van Astor Piazzolla. Met Libertango creëerde de Argentijnse componist een van zijn grote meesterwerken en daar stelden we een sprankelend dansconcert rond samen.
Lees hier meer over Libertango

Eindelijk 2021

23/01/2021
Geen toepasselijker titel dan ‘Eindelijk 2021’ voor een feestelijk concert waarmee we 2020 zo snel mogelijk proberen te vergeten. Met fragmenten uit MozartsDie Zauberflöte, BeethovensFidelio en Verdi’sMacbeth tot Wagners stevigere Die Walküre en Lohengrin en Berlioz’Damnation de Faust zijn alle ingrediënten aanwezig om 2021 muzikaal alvast stralend in te zetten.
Lees hier meer over Eindelijk 2021

Memento Mori

06/02/2021
Memento Mori. Gedenk dat je zult sterven. Die eeuwenoude Latijnse uitdrukking werd het uitgangspunt voor een erg introspectieve voorstelling. Sidi Larbi Cherkaoui analyseert een gevoel van verveling dat heerst in ons dagelijks bestaan, het vluchtige van het leven en de vraag wat van ons overblijft na de dood.
Lees hier meer over Memento Mori