Opera Antwerpen krijgt eigen pop-upbar!

Of je nu een operafan bent, een balletliefhebber of gewoon op zoek naar iets nieuws, ons pop-up café Operaplein 1 wordt een belevenis zonder weerga.

Operaplein 1 Curatoren

Picture this: temidden van decorstukken, kostuums en de gekste, theatrale objecten genieten van een hapje en een drankje. Dat is het concept van onze nieuwe pop-upbar Operaplein 1, die je vanaf 7 december in de locatie links van de opera kunt terugvinden. Maar er is meer! Onze bekende gastheren en gastvrouwen zullen ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen. Zeven maanden lang serveren zij je talkshows, koffieconcerten en heuse wondernachten. Check (en like!) onze FB-pagina voor het programma. Reken vooral niet op het gewone.... 

Op 7 december bijt Marcel Vanthilt de spits af. Die donderdag geeft hij om 19u heel plechtig het startschot en steekt meteen van wal met een geanimeerde talkshow. Marcel gaat op zoek naar de backstage-geheimen van de opera. Waar houdt een understudy zich zoal mee bezig? Hoe maak je een schapenbout waar twaalf voorstellingen lang van gegeten wordt? Wat doet zingen in een kuikenpak voor een mens? Verveelt een trombonespeler zich soms in de orkestbak? En wat geeft het wanneer je hem laat improviseren terwijl Marcel in 60 seconden heel het verhaal van Falstaff uitlegt? Zijn gasten: de sopraan annex rockchick Cathy Van Roy, de queen bee van de schatkamer van de opera Erlinde Peeters en Carlo Mertens, telg uit de gelijknamige koperdynastie met zijn magische trombone!

Afspraak : donderdag 7 dec vanaf 19u - toegang gratis
Meer info in onze Operaplein 1 Courant: http://bit.ly/2BKHrIe 

Lees ook