Pakje voor de feestdagen? Denk aan onze cadeaubon!

Deze feestdagen moet je niet ver zoeken voor het origineelste geschenk. Geef je vrienden, familie of geliefden een wervelende opera- of balletvoorstelling cadeau met de cadeaubon van Opera Ballet Vlaanderen! Je beslist zelf het bedrag, en de gelukkige krijgt een ruime keuze uit een schitterend aanbod van opera, ballet en concert. Geef je liever ineens al een tip mee? Check dan hieronder onze aanraders.


Hoe werkt het?

Een opera of ballet schenken voor de feestdagen? Da's zo gefikst!

  • Kies via de knop hieronder het bedrag dat je cadeau wil geven.
  • Print de bon af thuis, laat hem opsturen naar je thuisadres of kom 'm ophalen aan ons bespreekbureau.
  • Ontvang een staande ovatie voor jouw cadeau-idee!

Bestel je cadeaubon


Onze aanraders

​Wil je al meteen een suggestie meegeven? Dit zijn onze tips voor de komende maanden. 

  • OPERA - De beruchte theaterregisseur Ersan Mondtag maakt voor het eerst een opera, en hij haalt daarvoor het onbekende meesterwerk Der Schmied von Gent van Franz Schreker van onder het stof. In Mondtags unieke visuele stijl koppelt hij deze opera uit de jaren 30 met het koloniale verleden van België. Stof voor discussie, zoveel is zeker! 
  • DANS - In het spektakelballet van het jaar RASA  maakt choreograaf Daniel Proietto een update van de balletklassieker La Bayadère. Hij mixt daarvoor hedendaagse bewegingen, klassiek ballet en Indiase traditionele dansen. 
  • OPERA/DANS - Het sprookje van De kleine zeemeermin wordt in een prachtig nieuw kleedje gestoken in Rusalka. Choreograaf Alan Lucien Øyen laat opera en dans samensmelten in een adembenemende voorstelling. Ideaal voor de feestdagen!

Prettige feestdagen gewenst, van het hele OBV-team!