Proef van Usher en Symphony of Expectation via je telefoon

Door de gevolgen van het coronavirus moesten we helaas de opera Usher van Annelies Van Parys en het concert Symphony of Expectation aflassen. Maar er is nu toch een mogelijkheid om deze voorstellingen beter te leren kennen. Dankzij het initiatief 'This Evening's Performance Has Not Been Cancelled' krijg je nu een unieke blik achter de schermen.

Met This Evening's Performance Has Not Been Cancelled brengen we je in contact met iemand die meewerkte aan Usher of Symphony of Expectation. De persoon aan de lijn loodst je kort door de voorstelling, en laat je genieten van een aantal bijzondere geluidsfragmenten: een streepje muziek, een stukje tekst, of een woordje uitleg van de makers. Zo krijg je een idee van hoe een voorstelling leeft achter de schermen van een operahuis. 

This Evening's Performance is een initiatief van Bergen National Opera, waar verschillende internationale operahuizen aan deelnemen. Je kan dus niet alleen Usher en Symphony of Expectation ontdekken, maar ook een aantal voorstellingen uit die andere huizen. Je vindt een volledig overzicht van alle voorstellingen op de website van het project.

Hoe neem ik deel?

Op zondag 31 mei, dinsdag 2 juni en vrijdag 12 juni zitten onze medewerkers voor je klaar. Dat telkens tussen 19u30 en 21u30. Je kan ons bereiken op +32 (0)24 01 9133.

In het keuzemenu geef je voor Usher het nummer 5 in, voor Opera Ballet Vlaanderen en Muziektheater Transparant. Voor Symphony of Expectation kies je nummer 8, voor The Airport Society.

Tot aan de lijn!