Volg de première van Choreolab online

Zelfs in deze ondankbare omstandigheden laten onze dansers zich weer van hun creatiefste kant zien. In de succesvolle reeks Choreolab krijgen ze niet alleen de kans om de choreograaf in zichzelf te ontdekken, maar zijn ze ook verantwoordelijk voor de muziekselectie, het lichtplan, het decor en de kostuums. Wij kunnen jullie op 18 december jammer genoeg nog niet in onze rode zeteltjes ontvangen. Daarom brengen we de première van deze voorstelling via onze Facebookpagina naar jullie zetel thuis.


Wat krijg je te zien?

De choreografen waren vrij om een onderwerp te kiezen, maar het hoofdonderwerp van 2020, het coronavirus, legde wel wat beperkingen op. Zo bestaat elk stuk uit maximum 5 dansers, die zich ook aan de regels van social distancing moeten houden. Ontdek hier het volledige programma. 

Hanne danst?

VRT-journalist Hanne Decoutere, ook bekend van “Hanne danst” komt deze keer niet zelf dansen. Ze zal het online spektakel presenteren en gaat ook in dialoog met onze choreografen. Verwacht je aan een avondvullend programma met negen uiteenlopende choreografieën, een boeiende inkijk in het creatieproces van onze dansers en nog veel meer.

Hoe kan je kijken?

Ben jij benieuwd naar dit online evenement? Zet 18 december dan maar in de agenda en hou om 20u zeker onze Facebookpagina in de gaten. Daar zal je op de avond zelf de online première kunnen bewonderen.
Heb je geen Facebookprofiel? Dan kan je op ons YouTube-kanaal terrecht voor de voorstelling!