Voor elk wat wils in de krokusvakantie!

Dansen in een glamoureuze baljurk, op muzikale ontdekkingsreis naar Beiroet of spoken bij een stel boosaardige volwassenen? Mogelijkheden genoeg voor elk kind om zich rot te amuseren in de krokusvakantie van Opera Ballet Vlaanderen.

De beentjes losgooien op het Carnavalbal (6+)

Op ons carnavalbal leert onze dansmeester alle kinderen de gekste pasjes aan. De majestueuze balzaal vormt het prachtige decor voor dit kleurrijk spektakel… Voor je het weet, walst je kind nadien naar huis!

Opera Gent: 2 maart om 11u00
Opera Antwerpen: 3 maart om 11u00 en 14u00

 

Naar de voorstelling!

Op reis met de Torens van Beiroet (10+)

We nemen je mee op reis met het kleine meisje Nabila, dat van het platteland wegvlucht om Beiroet te ontdekken. Maar wees voorzichtig: de grote stad kan gevaarlijk zijn!

De rasmuzikanten van het HERMESensemble leiden de weg in deze zoektocht naar geluk en vriendschap, tussen schoenpoetsers en kauwgomverkopers, in het hart van de grootstad.

Theater ‘t Eilandje: 7 maart om 15u00

Naar de voorstelling!

Saboteren in BANKET!

Het koppel Macbeth heeft een duister geheim. Plotseling worden ze belaagd door een groep mysterieuze kinderen. Op originele, grappige, maar soms ook lugubere wijze zetten de kleine saboteurs het leven van de Macbeths helemaal op stelten. Kunnen de Macbeths hun geheim nog lang bewaren? Of geven ze zich toch gewonnen?

Het kinderkoor van Opera Vlaanderen speelt de hoofdrol in deze bewerking van Giuseppe Verdi’s Macbeth. Zangeres Zofia Hanna, acteur Bert Dobbelaere en het zevenkoppig orkest doen de rest.

Opera Gent: 8 - 12 maart
Theater ‘t Eilandje: 27 - 31 maart

Naar de voorstelling!


Lees ook: