Wil je ons steunen? Zo kun je helpen

Dat de Coronacrisis een enorme impact heeft op onze werking, onze artiesten en onze medewerkers, is geen geheim. Daarom kunnen we nu meer dan ooit de steun van ons publiek gebruiken. Wil jij graag een steentje bijdragen, en ons helpen om snel opnieuw opera en ballet te kunnen brengen? Dit zijn de mogelijkheden.


Neem een voorschot op cultuur: koop een cadeaubon

Wanneer deze crisis achter de rug zal zijn, daar hebben we voorlopig het raden naar. Maar een ding is zeker: elke dag komt het moment waarop onze deuren opnieuw open kunnen, dichterbij.

Wil jij graag opnieuw van live opera en ballet genieten eenmaal het zover is? Dan is een cadeaubon de ideale oplossing. Maak je vrienden, familie of jezelf gelukkig met een van onze prachtige voorstellingen - het bedrag kies je zelf. Een cadeaubon blijft twee jaar geldig.

Bestel een cadeaubon

Steek onze artiesten een hart onder de riem: doe een gift aan ons SteunFonds

Deze donaties gaan rechtstreeks naar het SteunFonds van Opera Ballet Vlaanderen. Het is een ruggensteun voor onze muzikanten, zangers en dansers en een blijk van vertrouwen in onze organisatie en zijn medewerkers. 

Samen zorgen we dat Opera Ballet Vlaanderen weer in topvorm is om te kunnen doen waar wij goed in zijn: opera en ballet maken voor jullie. We danken je alvast voor je solidaire steun. (Giften aan deze rekening vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.)

Doe een gift

Verbind je aan ons huis: word Vriend

Wil je graag je passie voor opera en ballet delen met gelijkgestemden, zeker in deze tijden? Een ambassadeur en belangrijk deel van ons huis worden? Dan kun je kiezen voor een Vriend-lidmaatschap. Je geeft een zeer welkom extra duwtje in de rug voor onze organisatie.

Als Vriend krijg je bovendien een hele resem aan voordelen, zoals toegang tot open repetities, een blik achter de schermen, extra toelichting bij de voorstellingen, kortingen, en zo voort.

Word Vriend