Maak van opera of ballet een belevenis op maat. Van een XS met een snel last-minute ticket, tot een XL met diner en hotelovernachting!

Je kan altijd langs het bespreekbureau lopen voor een last-minute ticket. Even casual als voor een bioscoopbezoek, maar… je kan van je avondje opera of ballet natuurlijk ook een ontspannend uitstapje maken. Hieronder vind je enkele suggesties. Ontdek wat Antwerpen en Gent te bieden hebben en geniet!Eten & drinken

Bij voorstellingen zijn onze foyers geopend, waar je een glas en een kleine versnapering kan verkrijgen, zowel vooraf, tijdens de pauze als tot een uur na de voorstelling. Voor jouw en onze veiligheid, zijn al onze bars cashloos. Betalen doe je vlot met de kaart. 

In Gent kan je voor en na de voorstelling terecht voor een drankje of heerlijke maaltijd. Café Theatre ligt recht tegenover het operagebouw. Reserveren kan via het nummer 09 265 05 50, of neem eens een kijkje op www.cafetheatre.be.

Hotel

Genieten van een operavoorstelling en heerlijk overnachten in een hotel? Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden te vinden in het pittoreske Gent. Logeertips vind je op www.visitgent.be.