Rondkijken in onze zalen

Wie online bestelt, krijgt de mogelijkheid om rond te kijken in de zaal dankzij de "zicht vanop stoel"-functie (view from seat) in onze online bestelmodule. Zo weet je precies wat het uitzicht is op het podium vanop jouw stoel. Maak hier gebruik van om niet voor verrassingen te staan op de avond zelf. Onze zalen zijn immers historische theaters, die niet vanop elke stoel uitzicht bieden op het volledige podium of op de boventiteling.

Zowel aan het bespreekbureau als online proberen we je altijd een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de zichtbaarheid per stoel. Terugbetalingen in geval van problemen met zichtbaarheid zijn daarom niet mogelijk.

Opera Gent

Voor het opera­gebouw vind je de zaalindeling in negen categorieën, die geldt voor operavoorstellingen. Voor concerten zijn er vier categorieën, bij balletvoorstellingen zijn dat er zes. Het kan zijn dat onze zalen voor specifieke voorstellingen op een andere manier worden ingedeeld. Je vindt de specifieke zaalindeling steeds terug bij het boeken van je ticket.

Zaalindeling 9 categorieën

Zaalindeling 6 categorieën

Opera Antwerpen

Voor het opera­gebouw vind je de zaalindeling in negen categorieën, die geldt voor operavoorstellingen. Voor concerten zijn er vier categorieën, bij balletvoorstellingen zijn dat er zes. Het kan zijn dat onze zalen voor specifieke voorstellingen op een andere manier wordt ingedeeld. Je vindt de specifieke zaalindeling steeds terug bij het boeken van je ticket.

Zaalindeling 9 categorieën

Zaalindeling 6 categorieën

Stadsschouwburg Antwerpen

Overige ruimten

Het zaalplan van de overige zalen kan je niet online raadplegen, omdat de opstelling varieert per voorstelling. Raadpleeg het bespreekbureau of onze website voor de specifieke situaties.