Het tiende seizoen op rij geeft het Ballet Vlaanderen ruimte aan nieuw choreografisch talent. Dansers die graag op zoek gaan naar de maker in zichzelf, krijgen de kans om tijdens de workshops te experimenteren. 

Op regelmatige basis worden er dansers, tijd en ruimte vrijgemaakt om eigen creaties tot stand te laten komen. De choreografen en hun werk in wording gaan een eerste confrontatie aan met het publiek tijdens kleinere toonmomenten. Voor de toeschouwers meteen ook een unieke kans om een blik achter de schermen van het ballet te werpen. Aan het eind van het werkproces volgt het jaarlijkse recital voor groot publiek.  
 
Choreolab maakt van Antwerpen het bruisend centrum voor een internationaal treffen, waar jonge choreografen in spe hun concepten en ideeën kunnen vormgeven en de kans krijgen om met technisch virtuoze dansers te werken. Narratief, abstract, experimenteel, alles kan. Een rendez-vous met de makers van de toekomst dat u niet mag missen.

Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.