Ballet Vlaanderen zet maar wat graag mee zijn schouders onder de eerste editie van de Dag van de Dans, waarbij Vlaamse en Brusselse dansorganisaties vanaf nu elk jaar de krachten bundelen om het draagvlak voor  dans te verbreden en om dans meer bemind te maken bij het grote publiek.

Wij van Ballet Vlaanderen geven je die dag als bezoeker een exclusieve preview in het ontstaansproces van onze laatste productie van dit seizoen, Ravel, die op 28 mei in première gaat in de Antwerpse opera. Die productie brengt twee nieuwe choreografieën: eentje van artistiek directeur van Ballet Vlaanderen, Sidi Larbi Cherkaoui, en eentje van Jeroen Verbruggen, die regelmatig werkt voor de balletten van Monte-Carlo en Genève en nu voor het eerst terugkeert naar zijn roots bij Ballet Vlaanderen. Daarnaast staat ook Maurice Béjarts onsterfelijke versie van de Boléro op het programma van die Ravel-avond.

Op 23 april maakt u van dichtbij mee hoe de productie stilaan vorm begint te krijgen in twee uitzonderlijke toonmomenten, in de Theaterstudio van deSingel, om 14u en om 16u.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.