De hele middag staat in het teken van De Notenkraker, dat in januari voor het eerst sinds lang weer op onze affiche staat.

Dramaworkshop
‘s Nachts als iedereen slaapt, kan je in de stilte een naald horen vallen. Toch gebeurt er klokslag twaalf uur zo bombastisch veel zonder ook maar een mens ooit wakker te maken. In de wereld van de heer Drosselmeyer komen snoep en speelgoed tot leven om hun wel en wee met elkaar te delen. 
In een toverachtige dramaworkshop, begeleid met livemuziek, word je op sleeptouw genomen in een knotsgekke wereld, naar het verhaal van Tsjaikovski’s ballet.

Scène Theater ‘t Eilandje, 14u & 16u 

Balletworkshop
De Notenkraker blijft niet voor niets één van de meest geliefde balletten uit het repertoire. Bij choreograaf Demis Volpi krijgt dit ballet een extra mysterieus en soms zelfs griezelig tintje. 
In deze balletworkshop ontdek je waarom iedereen smelt bij de muziek van Tsjaikovski en verander jij zelf voor één uurtje in die prima ballerina. 

Balletstudio’s Theater ‘t Eilandje, 15u & 17u

Randanimatie
Ook tussen de workshops door is het feest: er wordt geknutseld, getekend, geschminkt en gefotografeerd. Dorstige ouders en kinderen kunnen bovendien de hele dag terecht in onze bar.
6+

Ontdek het team

Gerelateerde activiteiten

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.