Aria's uit 'Der Bettelstudent' van Millöcker; liederen van Mahler, Poulenc, Satie; Offenbach.

Jong, vrij, arm, bruisend van creativiteit én steeds in voor feestjes… Dat is de bohémien ten voeten uit. Sopraan Chia-Fen Wu, tenor Adam Smith - lid van het jonge ensemble van het huis - en pianist Jef Smits brengen een gevarieerd programma rond kunst, leven en levenskunst waarin zowel Der Bettelstudent van Karl Millöcker als Offenbach, Mahler en Poulenc van de partij zijn!

Middagconcerten

De middagconcerten van Opera Vlaanderen zijn een begrip. Maandelijks trakteren we u op een boeiend en verrassend programma rond een operatitel op onze affiche. Behalve door de muziek van de geprogrammeerde opera laten we ons inspireren door de inhoudelijke thema’s van het werk, de context waarbinnen de componist werkte en het cultuurhistorische kader. Daarbij durven we zeker buiten de lijntjes te kleuren. In het intieme en prachtige kader van onze foyers in Antwerpen en Gent treden jonge zangers aan, specialisten kamermuziek en musici uit het eigen huis.

Ontdek het team

Gerelateerde activiteiten

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.