Op 28 april, officiële Dag van de Dans, ontpopt onze eigen Drew Jacoby zich onder de noemer “Is this ballet?” tot curator, choreograaf en duivelskunstenaar. De dag wordt een gigantisch avondfeest.

Drew Jacoby is een opvallende verschijning bij Ballet Vlaanderen. Haar lichaam heeft iets heroïsch als dat van een warrior princess in een fantasy saga. Ook haar parcours is anders dan dat van de doorsnee ballerina. Dansen, schrijven, film: het talent van Drew kent vele facetten.

In 2006 werd ze door Dance Magazine uitgeroepen tot “It Girl”, in 2007 trok ze naar New York en sprong in het diepe als freelancer omdat ze zelf wou bepalen wat ze deed. Na een intermezzo bij het Nederlands Danstheater stelt ze sinds september 2015 al haar vertrouwen in Sidi Larbi Cherkaoui en Ballet Vlaanderen om samen grootse artistieke plannen te ontvouwen.

Wat mag u verwachten? Een betoverend decor, fabuleuze figuren die je meenemen naar de Secret Room voor een one-on-one dansact, performances, fantastische kostuums tussen theater en fashion, dragqueens, een unieke opvoering van haar voorstelling The Late Night Tales door de dansers van Ballet Vlaanderen, dj’s die ook u op de dansvloer krijgen en een fotobooth met de nodige attributen zodat u het de dag erna nog kan geloven.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.