Donna is een zangeres, een opera­superster, een echte diva. Daarom wordt deze extravagante dame Donna Diva genoemd, of kortweg Double D. Donna Diva is niet alleen wereldberoemd, dat zou niet zo bijzonder zijn voor een diva. Nee, Donna is wereldberoemd in bijna élke eeuw! Jawel, je leest het goed!

Dankzij haar goede vriend Dr. Coppelius, die uitvinder is, kan Donna Diva reizen in de tijd. Dr. Coppelius bouwde namelijk ‘De Operationeletijdmachine’. Met deze machine en de juiste vermomming, reist Donna Diva naar haar favoriete operahuizen in het verleden en speelt ze haar lievelingsrollen in bekende opera’s door de eeuwen heen. Tijdens haar reizen ontmoet ze grote (en iets minder grote) componisten, werkt ze samen met bekende collega-diva’s en wordt ze verliefd op heldhaftige tenoren. Kom kijken naar Donna Diva en ontdek welke dolle en ontroerende avonturen ze doorheen de geschiedenis beleeft!

Duur: 50 min  

Ontdek het team

Helene Bracke

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.