Voor de eerste keer slaan Opera Vlaanderen en Kom op tegen Kanker de handen in elkaar voor een bijzonder benefietconcert. Het was André Gantman, zelf gewezen kankerpatiënt en lid van de Raad van Bestuur van Opera Ballet Vlaanderen, die vanuit een persoonlijk engagement het initiatief nam om dit concert op poten te zetten.

Het Koor van Opera Vlaanderen, al meermaals genomineerd als beste operakoor ter wereld op de International Opera Awards, speelt de hoofdrol in dit concert, ondersteund door hun jongere collega’s van het Kinderkoor. De Vlaamse tenor en rijzende ster Denzil Delaere en de Finse bas Markus Suikhonen brengen daarnaast enkele van de bekendste opera-aria’s van het repertoire. Een ideale manier om kennis te maken met de opera of om de grote klassiekers te herontdekken. En natuurlijk hebben we ook een paar verrassingen in petto. Alle opbrengsten van het concert gaan uiteraard integraal naar Kom op tegen Kanker.

Het is een hele eer voor ons dat Opera Vlaanderen een benefietconcert organiseert ten voordele van Kom op tegen Kanker. Minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten, dat is onze missie. Enthousiaste mensen die acties op poten zetten, geven ons de middelen om ons toekomstplan te realiseren. Dankjewel André en team voor dit fantastisch initiatief!

Ontdek het team

Koor Opera Ballet Vlaanderen
Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.