Soms kom je iemand tegen die je heel nabij is. Meer dan wie ook in de wereld. Iemand die weet hoe je hart klinkt, ook als het donker is. En dan wil je maar één ding: samen zijn.

Maar dat lukt niet altijd even goed. Rondom ons willen anderen dat we liever bij hen zijn. Of ze willen helemaal niet dat we bij die ene persoon zijn. En dan moeten we op zoek. Ook Pelléas heeft iemand gevonden. Maar zal het hem lukken om bij zijn geliefde, bij zijn Mélisande te zijn? Hij gaat op zoek in een wereld tussen dromen en werkelijkheid.

De jonge regisseuse Lucija Brnic, die vorig seizoen haar vlotte en speelse versie van Cui’s De gelaarsde kat liet zien, maakt een nieuwe voorstellling rond Pelléas et Mélisande. Ze gaat aan de slag met de opera- en liedmuziek van componist Debussy en de teksten uit de wereld van schrijver Maeterlinck. Zo creëert ze haar eigen kleine, Petit Pelléas, die gestalte wordt gegeven door de beloftevolle studenten van de International Opera Academy.

Ontdek het team

Lucija Brnic
Lisa Nickstat
Elisa Soster
Benoît-Joseph Meier

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.