Lore Binon, Lieselot De Wilde en Claron McFadden zijn drie uitzonderlijke sopranen met een eigenzinnig en veelzijdig artistiek parcours. Als bevlogen pleitbezorgers van 20ste-eeuwse en hedendaagse vocale muziek verlenen ze regelmatig hun medewerking aan producties van Muziektheater Transparant en LOD muziektheater. Maar even goed zijn ze thuis in oude muziek, barok, opera - herinner u Lore Binon als een schitterende Pamina/Die Zauberflöte in Opera Vlaanderen - muziektheater en Lied.

Uitgelezen gezelschap voor een boeiende trip door recent en minder recent werk voor sopraan solo, sopraan en piano en jawel, drie sopranen. Met zijn drieën brengen de zangeressen de legendarische Aria van John Cage. Maar ook Claude Debussy, Kurt Weill, George Crumb, Annelies Van Parys en Dick van der Harst sieren de affiche. En er wordt zoveel meer gedaan dan enkel gezongen! Een concert als een avontuurlijke rit op een achtbaan, waarin alle vormen van vocaliteit de revue passeren, en met zeer zeker veel theatrale zwier. Inge Spinette begeleidt aan de piano.

Ontdek het team

Lore Binon
Lieselot De Wilde
Claron McFadden

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.