In het operagebouw in Gent staan bezoekers vaak versteld van het rijke interieur: de schitterende kroonluchter, de hoefijzervorm van de theaterzaal en de drie rijkversierde salons (die hebben ze zelfs in Versailles niet!), getuigen van een ongeziene grandeur. In de Antwerpse Opera zijn het dan weer de prachtige plafondschildering, de bijzondere akoestiek en het grootse zijtoneel die steevast indruk maken.

Tijdens een rondleiding in één van onze theaters krijgt de bezoeker inzicht in de artistieke en logistieke werking van onze bruisende huizen. Als de planning het toelaat, gunnen we u ook een blik achter de schermen. Maar zelfs als dat niet lukt, gaat u zeker met blijvende herinneringen naar huis. Een ideale (eerste) kennismaking.

De rondleidingen in Gent worden verzorgd door gidsenvereniging Gandante, in Antwerpen worden ze gegeven door de mensen van Buro Beroepsbelg.

Groepsrondleidingen op aanvraag
Op zoek naar de ideale activiteit voor uw organisatie, vereniging, vriendenkring of familie? Voor groepen organiseren we rondleidingen op  maat. Uiteraard moet de datum wel in de drukke planning van onze huizen passen. We werken ook graag een arrangement uit met bv. koffie en taart, een aperitief of een lunch na afloop van de rondleiding. Contacteer groepen@operaballet.be voor meer info en exacte data.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.