Geen podium, geen stoeltjes, niets zoals gewoonlijk… Enkel een grote glazen doos. En mensen die dansen in een open ruimte. Op de achtergrond klinkt een opzwepende beat. Is dit een club?

Be My Superstar is een interactieve opera van regisseur Alexandra Lacroix en componist Šimon Voseček. De voorstelling is gebaseerd op Yann Verburghs

H.S. Tragédies ordinaires — een aangrijpende tekst over pesten, iets waarelke jongere van dichtbij of veraf mee te maken krijgt.

Door alledaagse pesterijen te transformeren in woord, beeld en muziek, confronteert Lacroix ons met de banaliteit van het geweld waartoe we allen in staat zijn. En dat mag je vrij letterlijk nemen. Als toeschouwer word je uitgedaagd om te reageren op wat zich voor je neus afspeelt. Waar ontstaat dit geweld? En waar landt het? Dader wordt slachtoffer en omgekeerd. Be My Superstar belooft een krachtige, lijfelijke ervaring te worden.

Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.