Elke performer heeft een droom. Dat kan gaan van een duet met Bruno Mars of samen spelen met Eric Clapton. Maar er bestaat ook zoiets als DE DROOM VAN ELKE PERFORMER. Na de zomerconcerten van “de pannen van dak” en het vieren van hun vijfjarig bestaan in den Bourla, is het tijd voor DIE DROOM: “SPELEN IN DEN OPERA!”

‘De Grungblavers’ dat zijn Guillaume Van der Stighelen, Jan Van Looveren, Paul “Boogie Boy” Ambach, Gène Bervoets, Erik Goossens, Dirk Cassiers, Nathan “N8N” Ambach en Marc Fransen. Ze zijn al heel wat uitdagingen aangegaan: Soul, Funk, Franse Chansons, Rock & Roll en Crooners, van over heel de wereld.

MAAR als er één straat is in die wereld die je een fabriek van Grungblavers (Evergreens dus) mag noemen, dan is dat Broadway. De bakermat van zoveel shows, musicals en films, e alles wat met entertainment te maken.

In hun nieuwe show blazen de Grungbavers de bekendste van die klassiekers nieuw Aantwaarps leven in. En dat gaat van Opera, Operette, Musical tot Filmmuziek.

Op 25 oktober maken ze er een feest van in de Antwerpse Opera, dameudenimisse!


Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.