Na de eerste succesvolle editie in 2017, slaan Opera Ballet Vlaanderen en Kom op tegen Kanker, opnieuw de handen in elkaar voor een bijzonder benefietconcert. Het was André Gantman, zelf gewezen kankerpatiënt en voorzitter van de Raad van Bestuur van Opera Ballet Vlaanderen, die vanuit een persoonlijk engagement het initiatief nam om dit concert op poten te zetten.

Deze keer zoeken we een meer intimistische sfeer op met de schoonheid van muziek en poëzie. Volgende uitvoerders staan garant voor doorleefde vertolkingen: het koor Waelrant onder leiding van Marleen De Boo, pianist Aaron en sopraan Charlotte Wajnberg, laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang in 2018, bariton Wilfried Van den Brande en Marijke Renckens, die poëzie en teksten zal brengen.

Een avond vol verrassingen en ontroering! 

Het is een hele eer voor ons dat Opera Ballet Vlaanderen een benefietconcert organiseert ten voordele van Kom op tegen Kanker. Minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten, dat is onze missie. Enthousiaste mensen die acties op poten zetten, geven ons de middelen om ons toekomstplan te realiseren. Dankjewel André en team voor dit fantastisch initiatief!

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.