Ballet Vlaanderen opent zijn deuren! Vijftig jaar Ballet Vlaanderen, dat betekent vijftig jaar dansers, choreografen en de mooiste werken uit de klassieke en hedendaagse dansgeschiedenis. Maar het betekent ook vijftig jaar aan kostuums, balletlessen, rekwisieten, pointes, publicaties en decorstukken.

Wil jij een kijkje nemen in onze studio’s en ateliers? Stel jij graag je vraag aan onze experts ter plaatse? We zetten op 22 februari, de eerste zaterdag van de krokusvakantie, onze deuren wagenwijd open om jou te tonen wat er schuilgaat achter onze voorstellingen.

Schrijf je nu in voor één van onze rondleidingen vanaf 12u en beëindig je bezoek in onze theaterzaal, waar Alain Platel op dat moment met onze dansers werkt aan zijn nieuwe voorstelling C(H)OEURS 2020.

Opgelet: Theater ‘t Eilandje kan enkel bezocht worden tijdens een gegidste rondleiding. Er is geen vrij bezoek mogelijk. De rondleidingen zijn gratis, maar geïnteresseerden moeten een geldig ticket bezitten.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.