Een gevarieerde muzikale avond ten voordele van Een Hart voor Vluchtelingen Gent hosted by Sioen, Gilles Vandecaveye-Pinoy & Victoria Deluxe Vzw.

Volgende artiesten zullen hun opwachting maken:

GUY SWINNEN & BAND / RAYMOND VAN HET GROENEWOUD / JOHANNES GENARD / SIOEN / EHSAN YADOOLAHI / MYRDDIN & IMRE DE CAUTER / KAREN WILLEMS / STEIGER / DALILA HERMANS / NATHAN DAEMS / PEENOISE / ...

Een Hart voor Vluchtelingen vzw en haar vrijwilligers ondersteunen honderden mensen van in en rond Gent. Hoe doen we dat? We hebben De Olijfboom, een warme plek waar we hulp bieden aan nieuwkomers en kwetsbare Gentenaars, we ontmoeten hen, zij ontmoeten ons, en ze ontmoeten elkaar. Daarnaast voorzien we hen van een startpakket en maandelijkse materiële noodhulp. Dit is voornamelijk kledij, huisraad en verzorgingsspullen.

Er is steeds een positieve sfeer en er wordt tijd gemaakt om bij een babbel en een tas koffie te luisteren naar de juiste noden. Het doel is ondersteuning te bieden aan die mensen die dit het meest nodig hebben, zowel in Gent als daarbuiten. EHVV vzw heeft een convenant met OCMW en Stad Gent, onze bezoekers worden naar ons doorverwezen door een assistent of begeleider.

Iedereen brengt zijn eigen mogelijkheden en talenten naar De Olijfboom, die vele vrijwilligers hun tweede thuis noemen. Uit deze solidaire dynamiek ontstaan ook diverse werkgroepen en extra activiteiten voor kinderen en families.  

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.