Ook in deze bizarre tijd laten de dansers van Opera Ballet Vlaanderen hun creativiteit de vrije loop. In de succesvolle reeks Choreolab krijgen ze de kans om de choreograaf in zichzelf te ontdekken. Stap voor stap ontwikkelen ze hun eigen werken, op maat van hun collega-dansers. De choreografen in spe verzorgen bovendien andere elementen van hun creaties, zoals de muziekselectie en het lichtplan. Met de hulp van onze decor- en kostuumateliers maken ze hun dromen waar. Dit jaar kregen ze er uiteraard richtlijnen in verband met de corona-realiteit bovenop, wat hun creativiteit alleen nog maar meer kan stimuleren.

Choreolab staat ieder jaar weer garant voor verrassende en eigenzinnige choreografieën. Dankzij dit unieke project leren dansers zichzelf als maker kennen, en ziet ook het publiek hen in een nieuw licht. 

Zo geniet je toch van Choreolab

Wij vinden het heel jammer dat we je niet in onze rode zeteltjes mogen ontvangen, maar we hebben goed nieuws!

Op 18 december 2020 om 20u kun je de première wel beleven op ons Facebook-kanaal! Heb je geen Facebookprofiel? Dan kan je terrecht op ons YouTube-kanaal om de voorstelling te bekijken.

Geniet thuis van deze schitterende dansavond die vakkundig wordt geleid door niemand minder dan VRT-journalist en danswonder Hanne Decoutere. 
 

Lees hier meer!

Ontdek het programma!

Je kan de première van Choreolab op 18 december om 20u online bekijken via onze Facebookpagina

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.