De gouden samenwerking tussen Wolfgang Amadeus Mozart en librettist Lorenzo Da Ponte resulteerde in drie van de mooiste opera’s uit het repertoire: Le Nozze di Figaro, Don Giovanni en Così fan tutte. DESCHONECOMPANIE en Muziektheater Transparant bewerken de beroemde trilogie voor een hedendaags publiek, met liefde voor de muziek en voor het libretto. De delen van het drieluik glijden vrijelijk over de assen tussen zang en spel, tussen Italiaans en Vlaams, tussen opera en theater. Of je nu voor het eerst in aanraking komt met de wondere wereld van opera, of al toe bent aan de zoveelste Don Giovanni, iedereen wacht een frisse kennismaking met het bekende onbekende.

DESCHONECOMPANIE, regisseur Tom Goossens en pianist Wouter Deltour, verovert Vlaanderen met haar aanstekelijke muziektheater. Don Juan werd opgepikt door festivals als Theater Aan Zee en toerde door heel Vlaanderen. Dat de theatermakers met deze bewerking van Mozarts Don Giovanni en Molières Don Juan een vruchtbaar format gevonden hadden, bewezen ze vervolgens met Così en nadien Nozze. De rode draad? De liefde en haar komische bijwerkingen. We zijn blij dat we eindelijk de volledige trilogie kunnen presenteren aan ons publiek, in samenwerking met onze partners in Gent en Antwerpen.

Ontdek hier de programmatie van Gent en Antwerpen

Programmatie Campo Victoria (Gent):

Programmatie Archipelsite (Antwerpen):

Tickets vind je rechts bovenaan deze pagina of door op de voorstelling in deze programmatie te klikken.

Wil je de drie voorstelling in marathonvorm bekijken? Koop je ticket hieronder voor €50 / €23 (-18)

Ik ga naar de volledige trilogie in Gent op zondag 30 mei

Ik ga naar de volledige trilogie in Antwerpen op zondag 6 juni

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.