Zangers van de International Opera Academy (Gent) schitteren in een semi- scenische nocturne met liederen van Gustav Mahler uit zijn bekende verzameling Lieder des Knaben Wunderhorn. Ook andere liederen op Wunderhorn-poëzie van onder meer Schumann en Zemlinsky staan op het programma. Welkom in een veelkleurige wereld vol volkse naïviteit, satire en sprookjes!

Na de Welkom terug-concerten in het najaar 2020 trakteren we je in het voorjaar van 2021 opnieuw op intieme middag- en avondconcerten. In de zalen en foyers van onze beide operahuizen kan je je onderdompelen in een stilistisch veelzijdig programma dat reikt van Beethoven en romantische Liederen over Prokofiev tot bezwerende tangomuziek. Musici uit eigen rangen, vooraanstaande solisten, jonge zangers van International Opera Academy (Gent) en externe specialisten presenteren een ruime waaier aan stijlen en genres. De concerten duren telkens om en bij het uur en verlopen helemaal coronaproof.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.