Geen toepasselijker titel dan ‘Eindelijk 2021’ voor een feestelijk concert waarmee we 2020 zo snel mogelijk proberen te vergeten.

De cast, die oorspronkelijk zou aantreden voor Tristan und Isolde, oogt indrukwekkend. Tenor Michael Weinius en sopraan Carla Filipcic Holm maken hun debuut bij Opera Ballet Vlaanderen, mezzo-sopraan Raehann Bryce-Davis en bas Goran Juric keren met nog meer plezier terug. 

Chef-dirigent Alejo Pérez leidt hen én voor het eerst sinds maart ook weer het (bijna) volledige koor en orkest door een programma vol repertoire om (helemaal) in te zwelgen. Met fragmenten uit Mozarts Die Zauberflöte, Beethovens Fidelio en Verdi’s Macbeth tot Wagners stevigere Die Walküre en Lohengrin en Berlioz’ Damnation de Faust zijn alle ingrediënten aanwezig om 2021 muzikaal alvast stralend in te zetten. 

We bieden dit concert aan als een betalende live stream. 


Het programmaboekje vind je hier

Wil je Eindelijk 2021 toch nog kijken na de livestream?

Koop hier je ticket na de voorstelling

De link in de bevestigingsmail is beschikbaar tot 06/02/2021.

Duur: 1 uur 20 min   Dit is een online voorstelling. Ticketkopers ontvangen een half uur voor de voorstelling een mailtje met de link waar je de voorstelling kan bekijken. De voorstelling is via de link tot 2 weken na de première te bekijken.

Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.