Leaving Living Dakota initieert alternatieve ruimtes voor uitwisseling en ontmoeting rond kunst en muziek. Wutangu en Golce Dabbana bouwen zo een dierbare gemeenschap en een krachtig netwerk. Als promotor en curator van feesten, tentoonstellingen en concerten, maken ze ruimte voor queer kunstenaars en kunstenaars van kleur die zich uitdrukken met beeldende kunst en muziek. Samenwerkingen met gelijkgezinde collectieven stelt hen in staat om een krachtige symbiose te ontwikkelen tussen kunstenaars en toeschouwers. Een van die gelijkgezinde collectieven is het Brusselse club collectief HE4RTBROKEN, dat ambieert emoties en zorg terug te brengen naar de club. Ze zien de club als een plek voor gedeelde katharsis en heling waar de klemtoon ligt op gevoelens en heruitvinding. Daarmee creëert HE4RTBROKEN een veilige thuishaven voor eenzame zielen die op zoek zijn naar een dansvloer om op te huilen. Die thuishaven delen ze op de laatste avond in REST met het Gentse House Of Lux.

De kernleden van dragcollectief House of Lux zijn Mauve Lux, Krietjur en Susan from Grindr. Zij laten zich graag omringen door een groep queer-minded creatievelingen. De House of Lux queens geven niet alleen een stem en platform aan zichzelf, maar stellen het ook open voor andere kunstenaars die experimenteren met gender, glamour en identiteit. Ook in REST weten de queens zich te omringen met een aantal special guests voor een meeslepende avond van lip-sync performances en dj-sets. 

Duur: 3 uur  

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.