Er valt niet naast te kijken -- of beter, te luisteren: de podcast is aan een onstuitbare opmars bezig. Dit intieme medium roept hele werelden op tussen twee oren, met niets anders dan klank. Ook Opera Ballet Vlaanderen kruipt onder de hoofdtelefoon, voor de lancering van een gloednieuwe podcastreeks. 

De stemmen vertelt persoonlijke verhalen van gewone mensen, en toont hoe in ieders leven een libretto schuilt. Elke aflevering exploreert een van de tijdloze thema’s of grote gevoelens die de kunsten én het leven betekenis geven. Audiokunstenaars Katharina Smets (host) en Maarten Buyl (sound design) nemen de luisteraar mee op een auditieve trip. 


Om de zes weken verschijnt een nieuwe aflevering op onze website. Ontdek de eerste in primeur tijdens een live-event op 25 oktober. In de Lullyzaal van Opera Gent stellen we de podcast aan jullie voor, in het gezelschap van onze eerste vertellers én van veel mooie muziek.


Concept en realisatie

Katharina Smets

Maarten Buyl

Katherina Lindekens 


Productie

Annelien De Rycke

Noemi Suarez Sanchez


Redactie 

Ilse Degryse

Claïs Lemmens 

Joren Sanders

Tom SwaakVerwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.