Het liedduo Werner Van Mechelen & Jozef De Beenhouwer is een sterkhouder. Verschillende keren waren de musici al bij ons te gast met sfeervolle en intelligente liedprogramma’s. Laat je bekoren door de magie en het mysterie van de nacht in Duitse Lieder en Franse mélodies van Schubert, Schumann, Pfitzner, Fauré, Debussy en Hahn.

Na de Welkom terug-concerten in het najaar 2020 trakteren we je in het voorjaar van 2021 opnieuw op intieme middag- en avondconcerten. In de zalen en foyers van onze beide operahuizen kan je je onderdompelen in een stilistisch veelzijdig programma dat reikt van Beethoven en romantische Liederen over Prokofiev tot bezwerende tangomuziek. Musici uit eigen rangen, vooraanstaande solisten, jonge zangers van International Opera Academy (Gent) en externe specialisten presenteren een ruime waaier aan stijlen en genres. De concerten duren telkens om en bij het uur en verlopen helemaal coronaproof.


Werner Van Mechelen, bariton 


Jozef De Beenhouwer, piano

Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.