Gouvernement strijkt met zijn interdisciplinair presentatieplatform Night Shift opnieuw neer in Gent en palmt dit keer het imposante gebouw van Opera Ballet Vlaanderen in. Na spraakmakende voorlopers in Beursschouwburg, De Studio en Vooruit sluit Night Shift nu de eerste editie van het stadsfestival NO(W)WORRIES af.

In tijden die steeds meer als een scharnierpunt aanvoelen, gooit GouvernementNight Shift graag open. In plaats van zelf een programma samen te stellen, krijgt dit keer een groep artiesten zelf de touwtjes in handen. Zeven collectieven uit verschillende disciplines en een groep muzikanten van Opera Ballet Vlaanderen leggen hun hebben en houden op tafel en vinden zichzelf opnieuw uit in dit groots gelegenheidscollectief. Het resultaat tonen ze tijdens Night Shift. 

 

Ze doen dat niet zoals gebruikelijk op de scène, maar wel in een scenografie van Decoratelier / Jozef Wouters doorheen het gebouw. Zo ontstaan veranderlijke speelruimtes voor uiteenlopende en uitdagende artistieke projecten. CONCEPT EN UITVOERING

Gouvernement

Zuidpark

Mama’s Open Mic

Post Animal

Bebe Books

House Of Lux

Leaving Living Dakota

Ensemble Opera Ballet Vlaanderen


SCENOGRAFIE

Decoratelier 


PRODUCTIE

Gouvernement


COPRODUCTIE

detheatermaker, Opera Ballet Vlaanderen en Vooruit

 

met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent, Amplo

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.