Sing Out! is een muziektheatervoorstelling over het centrale instrument in de opera: de menselijke stem. Die raakt ons met haar schoonheid en geeft uitdrukking aan uiteenlopende emoties. Ze doet ons nadenken over het samengaan van perfectie en kwetsbaarheid en over het conflict tussen techniek en gevoel. Kenmerken als leeftijd, geslacht, huidskleur en fysieke verschijning lijken naar de achtergrond te verdwijnen als je (met je ogen dicht) naar een zangstem luistert. Geïnspireerd door de dichter-zanger Orpheus volgt Sing Out! de klank van de operastem doorheen de tijd.

Sing Out! is het resultaat van een samenwerking tussen Opera Ballet Vlaanderen, Staatsoper Stuttgart en de Berlijnse muziektheatermakers Johannes Müller en Philine Rinnert. Het oorspronkelijke drieluik, zoals het getoond werd in Duitsland, wordt nu herwerkt tot een enkele avond. Deze voorstelling wordt een even directe als intieme ervaring.Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.