Uit openstaande ramen, uit deuren die op een kier staan. Als je vertraagt aan een bushalte, als je luistert in een café, in de rij bij de supermarkt, op een bankje in het park, in het postkantoor of in de wachtkamer van de tandarts. Als je goed luistert dan hoor je het: de unieke symfonie van echte stemmen. Ze bezingen het leven,rauw, eerlijk, warm, ongepolijst, recht voor de raap en uit volle borst.

Uit volle borst is het stadsproject van All Arias. Samen met inwoners uit de drie festivalsteden – Antwerpen, Brugge en Gent – maken we een productie. Iedere stad neemt enkele scènes voor haar rekening. Alle scènes samen vormen één meerstemmig verhaal. Want hoe kunnen we de stad beter laten resoneren dan door de stemmen van haar inwoners?


Schrijver, regisseur en acteur Maja Westerveld creëert Uit volle borst samen met de stedelingen. Ze maakt deel uit van het theatergezelschap Abattoir Fermé, dat muziektheater afwisselt met visuele creaties, dans, teksttheater en opera. Het gezelschap is beslagen in het maken van producties voor, van en met een breed publiek, los van leeftijd of cultuur.Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.