Op zondag 21 november viert Kunstendag voor Kinderen z'n 10e verjaardag en daar wil Opera Ballet Vlaanderen samen met jullie een groot feest van maken! Laat je verrassen tijdens het belevingsparcours of duik samen met je ouders in de wereld van de po√ęzie. We zijn alvast benieuwd naar jullie spitsvondigheden!

Workshop Ophelia (van 9 tot 12 jaar)

Door met woorden te puzzelen onderzoeken we wat liefde kan zijn en hoe we dat kunnen omzetten naar een gedicht, poëzie en van daar naar geluid, klank, beweging, dans,... Voor deze workshop maken we dankbaar gebruik van woordmagneten. Hierdoor werkt het ‘schrijven’ op een heel ander niveau. Het is geen klassieke schrijfopdracht maar eerder een puzzelen, combineren en uitproberen met het talige materiaal dat voorhanden is. 

De workshop start om 10:00u in de foyer op het 1ste balkon.

Reserveer hier >

Belevingsparcours (van 6 tot 9 jaar)

Voor de jongsten onder ons organiseren we een belevingsparcours. Dit is geen klassieke rondleiding maar een parcours vol onderzoek, improvisatie en reflectie.

De parcours starten om 10:00u en om 13:00u.

Reserveer hier >

Rondleidingen (van 9 tot 12 jaar)

Kom op ontdekking in de opera van Antwerpen.Via een interactieve rondleiding ontsluieren we het mysterie van de drukke bijenkorf die OBV is. Tijdens het parcours, zowel voor als achter de schermen, komen verhalen van hier en nu aan bod. Samen onderzoeken we de creatieve processen die van OBV een inspirerend huis maakt dat bewoond wordt door bevlogen medewerkers.

Rondleidingen starten om 11:00u en 14:00u.

Reserveer hier >

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.